ラ・ジェニシア
FOODEX JAPAN in 関西2025
ブースNo. K5-M3/K5-Q3
出展製品Discover the unique wines of the hidden gem of the Po Valley (Oltrepò Pavese). Our Metodo Classico DOCG sparkling wines are made exclusively from 100% Pinot Nero grapes and crafted in Brut, Extra Brut, and Rosé styles. We also offer still Pinot Nero wines, ranging from fresh and fruity to more structured and complex expressions. Completing the range is our elegant Riesling Superiore.
ブースのみどころWe enhance the purity of Italian Pinot Noir. La Genisia, located in the heart of Oltrepo Pavese, is focusing in the cultivation of Pinot Noir. The winery offers a refined selection ranging from traditional-method sparkling wines—such as Pinot Nero DOCG Brut, Extra brut and Rosé, to elegant, full-bodied reds Pinot Nero. These wines are the result of meticulous vineyard zoning and innovative winemaking techniques, developed in collaboration with the University of Milan.
ブースNo. K5-D3/K5-F3
出展製品大橋牌越光米,大橋牌台灣越光米,米屋新米,米屋馥米,米屋鹿鳴米
ブースのみどころ米屋企業は、台湾で最も早く水稲の契約栽培を導入した精米工場です。地元の700名以上のプロ農家と連携し、「大橋稲米契約栽培グループ産地」を形成しています。苗の選抜、科学的な圃場管理、スマート低温倉庫、日本の自動化精米技術など、生産・製造・学術・販売を一体化したスマート管理体制を構築し、高品質な台湾米の生産に力を注いでいます。これにより、台湾の稲作産業発展を牽引する重要な役割を果たしています。
米屋企業は「品質・品種・ブランド」を核心価値とし、地域農家と共に高品質な稲作に取り組んでいます。専門家の指導と先進技術を組み合わせ、ICT・IoTやAI技術を導入して、省水・低炭素化を実現し、業界に先駆けて革新的なAI低炭素米を開発・提供しています。
米屋企業の米は、レストラングループや五つ星ホテル、日本料理のシェフから高く評価され、国内外で数々の賞を受賞しています。現在は15か国以上に輸出され、台湾米の国際的な評価と市場拡大に大きく貢献しています。
ラテラル・シンキング
ホテル・レストラン・ショー in 関西2025
ブースNo. K4-J11
出展製品宿泊観光業、ホテル、旅館 【利用シーン】 宿泊者様の滞在中のインフォメーションツールとして。 【製品の特徴】 ホテルや旅館などの施設スタッフと滞在中の宿泊客のやりとりをスムーズにし、顧客体験の向上と効率化・省人化を実現するWebアプリケーションです。 宿泊客は自分のスマホのブラウザから自動翻訳チャット(130以上の言語対応)、宿泊施設の案内、各種予約(ルームオーダー、貸出アイテム、レストラン予約、貸し切り露天風呂予約、エステ予約等)を気軽に利用することが可能です。 施設スタッフが利用する管理者アプリからは、予約及び注文の一元管理、自動翻訳チャットによる外国語お問い合わせ対応、部屋割り、レストランの席管理、清掃管理を行うことができます。 宿泊業におけるアナログな作業をデジタルに置き換えることで業務効率の改善及び省人化を実現します。
有限会社ラパン
FOODEX JAPAN in 関西2025
ブースNo. K5-S1
RAMA FOODS
FOODEX JAPAN in 関西2025
ブースNo. K5-R10
出展製品Dehydrated fruits, Freeze dried fruits,vegetables, herbs&spices, meat&seafood, Thai cuisine soup
ブースのみどころWe mainly produce Dehydrated fruits, Freeze dried fruits,vegetables, herbs&spices, meat&seafood, Thai cuisine soup.
ブースNo. K5-J14
出展製品Frozen prepared Seafood, Sushi Topping, Frozen Lobster Soup, Lobster Oil,Ready-to-eat Soup, Ready-to-Eat Congee,Seasoned Salt(lobster Salt,Sakura Ebi)
ブースのみどころ当ブースでは、日本向けの食材を中心に取り扱っております。寿司具材をメインに高品質なとびっこと桜エビといった寿司具材を多数取り揃えております。ぜひ一度足をお運びください。
理想科学工業
ホテル・レストラン・ショー in 関西2025
ブースNo. K4-S12
出展製品広報・宣伝・販促ドキュメントの改善支援ツール
ブースNo. K4-J12
出展製品Hotelwee:ホテル運営のDXで、スタッフ業務の効率化とゲスト満足度の向上を実現
ブースのみどころ人手不足や煩雑なタスク管理によるスタッフの負担増やゲスト満足度の低下にお悩みではありませんか?
Hotelweeは、AIを活用したタスク管理プロットフォーム「LinnQ」を通じて、ホテル運営の課題を解決します。業務の可視化と最適化により、スタッフの生産性とゲスト満足度を同時に向上させます。
<主な特徴>
1.システム統合:外部システムとシームレスに連携。すべてのタスクを一元管理します
2.リアルタイム管理:事前に準備されたダッシュボードで、業務状況をリアルタイムに把握します
3.最適な業務配分:最適な業務割り当てでスタッフの負担を均衡化し効率を最大化します
4.ゲスト連携:ゲストがQRコードを読み込み自分のスマートフォンから直接サービスを依頼可能。迅速な対応で満足度を向上させます。
スタッフの生産性とゲストの快適な体験をHotelweeで実現!
是非、ブースにて、実際のデモをご覧ください。
みなさまのご来場をお待ちしております。
龍門堂
ホテル・レストラン・ショー in 関西2025
ブースNo. K4-AE1
出展製品和室ベッド 分割マットレス お風呂用品 和洋テーブル ドアストッパー 他
ブースNo. K5-D3/K5-F3
出展製品Frozen Pear, Frozen Mango, Frozen Momoka Juice, Frozen Pear Mud
ブースのみどころWe are professional frozen fruit, frozen fruit juice Taiwan Industrial Factory, We are owned by FSSC, ISO, HACCP, also owned by
LUSCIOUZ
ホテル・レストラン・ショー in 関西2025
ブースNo. K4-A9
出展製品ソムリエナイフ、ワイングラス
ブースのみどころ新商品のワイングラスで実際にワイン、又はノンアルコールワインを試飲提供します。
実際の使用シーンやグラスの性能などを体感できるブースです。
ルーピ
FOODEX JAPAN in 関西2025
ブースNo. K5-M3/K5-Q3
ブースNo. K5-M3/K5-Q3
出展製品"𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗧𝘂𝘀𝗰𝗮𝗻" wines from Tuscany, Italy: 👉️ 𝗖𝗼𝗻 𝗩𝗲𝗻𝘁𝗼 (aromatic white wine, crisp with a Mediterranean breeze), 👉️ 𝗧𝗮𝘀𝘀𝗶𝗻𝗮𝗶𝗮 (seductive Merlot–Cabernet with refined spicy notes), 👉️ 𝗖𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗼 𝗱𝗲𝗹 𝗧𝗲𝗿𝗿𝗶𝗰𝗰𝗶𝗼 (Mediterranean blend combining elegance and freshness), 👉️ 𝗟𝘂𝗽𝗶𝗰𝗮𝗶𝗮 (iconic flagship label), 👉️ 𝗚𝗶𝗮𝗻 𝗔𝗻𝗻𝗶𝗯𝗮𝗹𝗲 (limited edition).
ブースのみどころCASTELLO DEL TERRICCIO is a hidden gem on the Tuscan coast, nestled along the northern edge of Maremma, near Bolgheri. Spanning 1,500 hectares in a single estate, it includes 60 hectares of vineyards and 40 of olive groves. The estate’s wines reflect a rare and powerful terroir: mineral-rich soils with copper and iron, Mediterranean bushland, eucalyptus groves, and intense coastal sunlight. Flagship reds such as Lupicaia and Castello del Terriccio have helped shape the history of Italian winemaking, earning global acclaim for their structure, elegance, and longevity. The most recent addition, Gian Annibale, is a bold and age-worthy wine crafted only in outstanding vintages and produced in extremely limited quantities.
レキコ・カッフェ
FOODEX JAPAN in 関西2025
ブースNo. K5-M3/K5-Q3
出展製品Coffee beans blends kg.1, ground coffee 500g, paper pods, espresso point caps, compostable caps, compatible Nespresso caps, compatible A Modo Mio caps, coffee machines
ブースのみどころRekico is an Italian roasting company, it started out in the late nineteens in Faenza, near Bologna in the north of Italy. Characterized by a specialized management that has been working in the sector for more than 20 years, Rekico Caffè is a benchmark for what concerns quality and efficiency. At our booth you can find a wide choice of products for Horeca and vending sectors: coffee beans blends, ground coffee, filter coffee, paper pods, espresso point caps, compatible with nespresso caps and different coffee machines. Rekico distribution's covers Europe and throughout the world and our brand is present all over Europe countries, but also counts Canada, South America and in projects throughout the world. Rekico wants to take care of production process form 1° step to last step and its commitment to product quality is always ensuring very high. We look forward to meeting you at our booth!
聯盟包裝
FOODEX JAPAN in 関西2025
ブースNo. K5-S14
ロジックリンク
ホテル・レストラン・ショー in 関西2025
ブースNo. K4-N7
出展製品飲食店の売上を3か月で前年10%以上UP続出!WEBマーケティング会社「ロジックリンク」です。
4つの柱を持つ「飲食店専門データマーケティングサービス」SalesConnect(セールスコネクト)
■Data-Nest(データネスト):POS・客層・広告結果・予約台帳などをお客様毎にデータベースを構築。1つに集約することで的確な店舗運営状況と課題が可視化されます。
■Digi-Ni.Com(デジニコム):集約されたデータを独自のメソッドで分析、改善施策のご提案を行います。飲食店専門ならではの実現可能な施策をご提供できます。
■Cre-gour(クリグル):売上改善施策をWEB上で展開・運営を弊社が代行いたします。リソース不足の企業様にご好評いただいております。
■Promo-Hub(プロモハブ):一元化されたデータを活用し販促ツールの自動生成、WEB広告の自動連携など各種便利なツールをご提供しております。
ブースのみどころ過去の成功事例、独自の分析メソッドの一部をデモンストレーション致します。お時間がある御客様には、その場で、WEB販促力診断も実施!限られたデータではありますが、現状の課題の一部を知ることができます。飲食店様のご発展に貢献できるサービスですので是非ブースへお立ち寄りください。